Grup Solitium

Grup Solitium és distribuïdor oficial de fotocopiadoras, impressores , multifuncionals, equips d’impressió d’etiquetes en bobina i de cartró corrugat per embalatges de les marques Konica Minolta, Hp i Mtex.

Solitium està especialitzat en equips d’impressió i solucions digitals, oferint una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats de les empreses.
Amb més de 20 anys d’experiència, disposa d’un equip tècnic propi certificat en màquines multifuncionals tant d’oficina com de producció.

I ara amb la nova gamma d’etiquetatge i embalatge, presentem els equips definitius d’impressió d’etiquetes en bobina i cartró corrugat, ràpids i fiables, amb uns acabats professionals.

L’evolució tecnològica suposa un gran avantatge en referència als últims anys, a Copimac es fa tot el procés d’acompanyament al client, des de la diagnosi, implantació del seu sistema, fins al servei post venda.

Més de 20 anys d'experiència ens recolzen

els nostres productes

Per què triar-nos.....

Atenció personalitzada

Trobarem la millor solució per al teu negoci. Gràcies als nostres especialistes pagaràs solament pel que realment necessitis.

Personal qualificat

Experimentat Equip Tècnic Oficial, in situ i on-line.

Compra · Renting · Lloguer

En funció del que necessitin, farem un pressupost únic de forma còmode i personalitzat.

Experiència i Professionalitat

Tenim un equip professional format i especialitzat. Més de 20 anys d'experiència que ens avalen.

Protecció medi Ambient

Els nostres equips contribueixen a la sostenibilitat del medi ambient

Màxima Qualitat

Oferim 60 mesos de garantia perquè sabem l'important que és estar tranquil i confiem en la qualitat dels nostres equips.

Formulari de contacte




    "He llegit i accepto la polìtica de privacitat. De conformitat amb la normativa en matèria de protecció de dades, Copimac Digital, SL, en qualitat de responsable de tractament, l'informa de que les dades personals facilitades voluntàriament per vostè, a través del present formulari web seran tractats, amb la finalitat d'atendre seva sol·licitud. No es preveuen cessions o comunicacions de dades. Les dades seran conservades mentre siguin necessaris per atendre la seva sol·licitud, sense perjudici dels terminis de conservació legalment establerts. Pot vostè exercir els drets d'accés, rectificació o supressió de les seves dades, dirigint-se a info@copimac.com, per a més informació a l'respecte, pot consultar la nostra polìtica de privacitat"]